Kies vandaag voor een groenere stad!

2018-03-21 | Op een dag als vandaag, de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, sta je niet alleen als burger, maar ook als organisatie weer eens even stil bij de toekomst van Nederland en met name bij de stad waar je in gevestigd bent: in ons geval Rotterdam.

Als je de verkiezingsprogramma’s erop naslaat, is er bij elke partij wel een puntje te vinden over een groenere, gezondere stad. Waar de ene partij pleit voor energiezuinige huizen, pleit de ander voor schonere lucht. Rotterdam groeit hard op dit moment, maar de groene transformatie gaat nog steeds langzaam.

De toenemende CO₂ -uitstoot heeft een enorme invloed op het milieu. Met name de grote gebouwen in en om het centrum van de stad kunnen op een simpele manier hun energieconsumptie beperken en hun CO₂-uitstoot verkleinen. Met de juiste technische expertise kan een gebouw met een minimale inspanning al minstens 5%-10% aan energie besparen! Deze energiebesparing is blijvend kostenverlagend en direct, maar ook op langere termijn beter voor het milieu.

Vandaar dat Sprinx investeert in duurzame oplossingen met de kortste terugverdientijd. Wij werken met onze technische expertise al jaren aan onze innoverende dienstverlening met SEE (Sprinx Energy Efficiency), het realtime energiemonitoringssysteem Eniscope en producten Cheetah Energy Control en het Vickers Energy Management System

Kies daarom vandaag voor een groener Rotterdam en laat Sprinx vrijblijvend bij je langskomen om te kijken wat je kunt besparen!

Het Park Rotterdam