Hotels

De hotelsector is al jaren koploper in het verduurzamen van zijn organisaties en huisvesting. Hotels voldoen daarmee aan de steeds sterker wordende vraag vanuit de gast om hierin hun maatschappelijke taak te vervullen. Er worden daarom binnen hotelketens op strategisch niveau meerjarige reductiedoelstellingen vastgelegd die de individuele hotels dienen te verwezenlijken.

Sprinx is sinds zijn oprichting al zeer actief in de hotelbranche. Dit komt onder andere door de aanhoudende vraag naar het verminderen van de exploitatiekosten en de wens tot het verlagen van de CO2-footprint. Na zeer nauw contact met de Technische dienst/Chief Engineer op locatie en het bepalen van de bezettingscijfers wordt de gebruikswijze van het hotel uitgebreid in kaart gebracht. Aan de hand van deze informatie optimaliseren wij vervolgens doelgericht het gebouw. Dit kan op gebouwniveau met ons Energiemanagement en op installatieniveau met ons Cheetah Energy Control systeem. Dit systeem, bedoeld voor professionele keukens, regelt de capaciteit van de luchttoevoer en –afvoer van de afzuigkap. Zodanig dat deze inspeelt op de kookactiviteit in de keuken, wat gegarandeerd aanzienlijke energiebesparingen oplevert.

 

Jouw voordelen

  • Besparing op het energieverbruik van minimaal 10% op je gehele gebouw;
  • Cheetah Energy Control zorgt voor aanzienlijke energiebesparing van gemiddeld 65% aan elektriciteit van jouw keukenventilatiesysteem;
  • Optimaal comfort voor gast en personeel;
  • Verduurzaming gebouw en technische installaties.