Zakelijke vastgoedmarkt

De financiële crisis heeft de afgelopen jaren de nodige impact gehad op de Nederlandse vastgoedmarkt. Het aanbod van kantoorruimte loopt steeds verder op terwijl de vraag steeds verder daalt. De gebruiker verandert en daarmee ook de eisen en wensen voor de werkomgeving.

Een van die veranderingen houdt in dat, naast het energielabel, het binnenklimaat een steeds belangrijker onderdeel is geworden bij het zoeken naar een juiste huisvestingslocatie.

Belangrijk is dat zowel de status van het gebouw voor de eigenaar als het werkcomfort van de gebruiker gewaarborgd blijven. In veel gevallen heb je ook nog te maken met meerdere gebruikers in een gebouw. Dat betekent ook weer meerdere wensen waar rekening mee gehouden dient te worden. En daarbij niet de eisen en wensen van de eigenaar uit het oog verliezen. Met onze dienstverlening Energiemanagement zijn wij in de vastgoedsector helemaal in ons element. Je kunt je gebouw aan ons toevertrouwen, zodat je je verder kunt focussen op jouw core business. 

 

Jouw voordelen

  • Besparing op het energieverbruik van minimaal 10%;
  • Verlaging exploitatiekosten, verlaging servicekosten;
  • Beter werkklimaat;
  • Verduurzaming gebouw en technische installaties.