Zorgsector

De wereld van zorg en hulp is voortdurend in beweging. Mede door de toenemende vergrijzing, noodzakelijke bezuinigingen, personeelstekorten en voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving komt de zorg onder steeds grotere druk en uitdagingen te staan. Het gevolg van deze ontwikkelingen is dat de zorgverlener op alle mogelijke manier moet besparen.

Zodoende wordt Sprinx steeds vaker benaderd door zorgorganisaties voor advies en uitvoering ten behoeve van energiebesparende maatregelen. Zonder vanzelfsprekend de zeer scherpe eisen, wetgeving en richtlijnen te overschrijden. Dankzij onze specialistische kennis en jarenlange ervaring met gevoerd Energiemanagement binnen diverse zorginstellingen, zijn wij de aangewezen partij om je te ondersteunen in het verduurzamen van je gebouw. Bovendien kun je met Cheetah Energy Control bijzonder hoge energiebesparingen realiseren in de professionele keuken van jouw instantie. 

 

Jouw voordelen

  • Besparing op het energieverbruik van minimaal 10% op je gehele gebouw;
  • Beter werk- en leefklimaat;
  • Verduurzaming gebouw en technische installaties;
  • Cheetah Energy Control zorgt voor aanzienlijke energiebesparing van gemiddeld 65% aan elektriciteit op je keukenventilatiesysteem.