Investering Cheetah levert met EIA 55,5% belastingvoordeel op in 2017

22-02-2017 | Ga je dit jaar investeren in ons Cheetah Energy Control? Dan ontvang je dankzij de Energie Investeringsaftrek (EIA) dit jaar 55,5% fiscaal voordeel. Je betaalt dus minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. Het netto belastingvoordeel kan oplopen tot 13,5%!

De EIA is een fiscale regeling waarmee de overheid bedrijven stimuleert om te investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Installeert Sprinx in 2017 Cheetah in jouw keukenventilatiesysteem, dan mag je dit jaar 55,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop je gebruikelijke afschrijving.

Meld je investering op tijd aan!

Je bent alleen verzekerd van de korting als je de investering binnen drie maanden na opdrachtgunning aanmeldt via het digitale eLoket. Wij kunnen je uiteraard helpen bij deze aanvraag. Hierna ontvang je een verklaring met het investeringsbedrag dat voldoet aan de EIA. Van dit bedrag mag je 55,5% in mindering brengen op je fiscale winst.

Meer lezen over de EIA? Download dan deze brochure van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het Cheetah Energy Control valt onder code 210905. 

EIA levert 55,5% belastingvoordeel op