In 2018 investeren in Cheetah levert 54,5% belastingvoordeel op met EIA

10-01-2018 | Dit jaar investeren in ons Cheetah Energy Control? Dan ontvang je met de Energie Investeringsaftrek (EIA) 54,5% fiscaal voordeel. Je betaalt dus minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. Het netto belastingvoordeel kan oplopen tot 13,5%!

De EIA zorgt voor extra aftrek op fiscale winst

De EIA is een fiscale regeling waarmee de overheid bedrijven stimuleert om te investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Installeert Sprinx in 2018 Cheetah in jouw keukenventilatiesysteem, dan mag je dit jaar 54,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst, bovenop je gebruikelijke afschrijving.

Meld je investering op tijd aan!

Je bent alleen verzekerd van de korting als je de investering binnen drie maanden na opdrachtgunning aanmeldt via het digitale eLoket. Wij kunnen je uiteraard helpen bij deze aanvraag. Hierna ontvang je een verklaring met het investeringsbedrag dat voldoet aan de EIA. Van dit bedrag mag je 54,5% in mindering brengen op je fiscale winst.

Meer lezen over de EIA? Download dan de Energielijst van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Het Cheetah Energy Control valt onder code 210905. 

Cheetah belastingvoordeel